Få adgang til amerikansk Netflix gratis og lovligt

Det er nemt at få adgang til det amerikanske Netflix som indeholder mange flere serier(sæsoner) og film. De har mange flere af de nyeste film og film som normalt slet ikke kommer til Danmark. Man kan også få adgang til Netflix i mange andre lande, som Tyskland og Canada hvilket giver endnu flere muligheder. Her kan du læse hvordan du gratis og lovligt får adgang til amerikansk Netflix.

Amerikansk Netflix, How to…

Step 1. Det første du skal gøre er at oprette en konto hos Netflix. Det koster 79 kr. om måneden og du kan opsige dit abonnement når du vil.

Step 2. Gå ind på hola.org og tilføj appilkationen til din browser. Du kan se hvordan det ser ud i Google Chrome på billedet nedenunder.

skærm hola

Step 3. Når du har tilføjet Hola! til din browsers værktøjslinje, skal du gå ind på Netflix og logge ind på din konto. Når du har gjort det kan du klikke på hola! ikonet oppe i hjørnet og vælge det sprog/land hvor du vil have adgang til Netflix. Der er masser af valgmuligheder, du kan vælge bl.a: Italiensk, Engelsk, Canadisk, Amerikansk, Fransk, Tysk og mange flere.

Andre online streaming tjenester

Hola.org giver ikke bare adgang til Netflix i andre lande, men også til andre online streaming tjenester. Du kan få adgang til fx hulu.com. Det er en gratis streaming tjeneste som normalt kun er tilgængelig i USA. Grunden til at hulu er gratis er fordi det man ser på deres side bliver afbrudt af reklamer 3-4 gange i timen, så der er ligesom at se det på TV. Hola! kan også unblocke mange flere streaming tjenester og hjemmesider.

Author: Lasse Kjær

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. amerikansk havestol gør det selv | MINHAVE.com - […] Få adgang til amerikansk Netflix gratis og lovligt …Gør det selv; Mad; Transport. Cykel; Bil; … Amerikansk Netflix, How …

Submit a Comment

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>